underbart vackra vinter - photos by me

 

lördag natt

hej folket! sitter på jobbet just nu men slutar snart, kommer att bli skönt med lite sömn! sedan imorgon så åker jag till björksele med mamma och syrran och sedan kommer nog kanske mormor och morfar också:) blir nog en bra dag!

känner mig snygg på jobbet

grattis Niklas!

åt just tårta på jobbet och grattade niklas som fyller år idag!!


Vackert

var kallt idag också, låg vid ca -20 hela dagen :) men det är nästan som att naturen är vackrare då det är kallt! har varit jätte fint hela dagen, speciellt då solen lyser på dom knallvita träden :) älska norrland!


hände en gång till!

idag då vi var mellan Piteå och Skellefteå så såg vi en regnbåge! såg ju en för bara några dagar sedan och en till idag, är det vanligt att det blir sånna i kylan eller? nån som vet?:)


january cold

har praktiserat idag. var JÄTTE kallt! huvva.. då jag klev upp kl 3 var det -35 grader! vi körde till piteå och skellefteå sedan tillbaka till malå och sen bytte vi skift :) men det har varit väldigt fint ute, brukar bli det då det är kallt ute:) sen har vi sett jätte mycket djur, bl.a. 7 st älgar och jätte massa renar!Dont say a Word if you dont mean it


nails

gjorde naglar igår hos bästa isabelle och är så grymt nöjd alltså! känns som att jag kan sitta och kolla på dom i timmar!! så himla fina dom är hihi :):):)


Tro det eller ej

idag då jag körde ner till lycksele för att jobba så såg jag en regnbåge!! tyckte det ändå var konstigt för det var ju -20 grader ute. har aldrig sett en på vintern förut och helt ärligt visste jag inte ens att det kunde bli sånna på vintern :) men då har man lärt sig nått nytt :)


pics!

fick hem massa bilder jag har beställt idag! över 200 st, några att gå igenom ;)


Min lilla by

idag satt jag upp min lilla by som jag fick av gubben i julklapp. kunde inte vara mer nöjd! den är jätte fin :)


2014

jaha, nu har 2013 gått och det nya året är 2014. vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta det man ska försöka:
började året med att spendera nyår i forsmark, bloggade också väldigt mycket underbörjan av året, vilket har avtagigt och det är väl lite synd kan man tycka! mellan då jag var sjuk så jobbade jag halv mycket också, var även i umeå flera gånger både för att shoppa och hälsa på vänner. körde mycket skidor och hundspann för vi tränade ju upp oss inför vindelälvsloppet. sportlovet tillbringade jag i fjälls med älsklingen där vi körde mycket skoter och påsklovet spenderade jag i formark med familjen. sedan i april så fyllde jag hela 18 år som firades med släck och vänner! festade mycket och hade kul, speciellt på valborg! i maj hände det grejer då jag först klarade körkortet (!!!) sedan drog jag till turkiet med mamma, syrran och min älskling i en vecka, och sen då jag kom hem så blev det stockholm med brudarna för att bla se på p!nk! bästa koncerten jag har varit på! senare rullade livet på, det var bla här som jag fick anställning på taxi. senare blev det skolavslutning och det var den bästa so far! så grymt kul, kommer aldrig att glömma! jobbade ganska mycket under sommaren, var i umeå, köpte en iphone 5, fick en dator, vi var mycket i björksele och fiskade, var även i fjälls och i forsmark. var i storuman en helg för att hejja på gubben som spelade swamp soccer. dom vann den cupen så dom drar på vm i finland till sommaren. vi spenderade även 1års dagen under sommarlovet. men sen gjorde man ju det vanliga, grillade mycket och var med vänner. under motorveckan drog vi ner till norrtälje för att träffa mina kusiner. var jätte kul och jag tror att det var ända stället jag badade på i sverige under året. helgen innan skolan började så var det en dag på stan som jag spenderade med finfina vänner. skolan började och det blev allvar med körkorten. tog även mitt C kort under hösten och lyckan var total! under hösten så var jag i skeå några gånger men även i vinbäcken och hälsade på min farfar som fyllde år. sen i september så var jag på millitary weekend. det är som en grundkurs inför GMUn. spenderade en helg på den kursen och hade jätte kul. sen var det lite utgång under hösten också, bla då vi for för att se björn rosenström och på halloween. hade verkligen en asrolig halloween men mina kära vänner! puss på er. sen under vintern som har hunnit vara hittils så har jag gjort en gode stor förändrig i mitt liv. jag och min underbara sambo har flyttat från våran lägenhet i lycksele till ett hus i björksele. det har vi hållit på med att renovera hela hösten och har nu flyttat in. håller fortfarande på att fixa för allt är inte helt klart än men det tar sig verkligen! så skönt det är med ett eget hus & vi trivs så bra! det är väl undefär det som har hänt under mitt år, det har varit superbra och jag hoppas att 2014 blir minst lika bra!
bjuder på en bild som betyder mycket, en sammanfattning av året!
 
 

senaste ig

följ: victoriagideonssonn

normal eller nått

helt normal hund som liggen på kudden, under täcket och kollar på tv (y)
 
 

rip fina gammelmormor

var på begravning i fredags för gammelmormor. det var typ min första begravning jag varit på (eller min första var för min farmor men då var jag så liten så jag minns knappt något). men ursh vad sorgligt. fina britta blev 94 år. vila i frid! <3
 
hela tjocka släkten var samlad