Nya favorit halsbandet

det är en berlock med en siberian husky på!:*


Snö blir till tö

igår då jag körde hem till björksele så var det bar asfalt! ändå sjukt, det är ju februari. det är nu det brukar va -30 grader kallt och hur mycket snö som helst. men det har ju knappt varit någon vinter iår så det kan ju lika gärna bli vår redan nu. 


soligt ute idag!

 

Be anything you fanticised

godmorgon på er!
sitter i bussen just nu på väg till lycksele för ännu en skoldag. dessutom så är det superhalkigt ute! klarade inte att gå ner till busskuren så fick bara gå ut till vägen och hoppas på att bussen skulle låta mig kliva på ändå :) sen fick jag ett trevligt samtal av tandläkaren som avbokade våran tid idag för hon var sjuk :D hihi. sen längtar jag lite efter att ha historia lektionen idag, eftersom vi hat prov imorgon känns det bra att ha genomgång :)


Ta hem guldet nu!



har fastnat


hon är så vacker


Just an saturday

hej på er! 
har mest tagit det lungt idag:) gubben komme hem idag så vi for på dollarstore och kikade på hur det ser ut där nu när dom har renoverat, och den for vi och åt lite lunch :) sen har vi ba chillat med syrran och bacardi.
nu sitter jag då på jobbet, jobbar till 03.00...är redan trött hihi! 
 

hjärtat

 

true


hej :)

tihi nu var jag busig victoria! :);)

Don't let them in, don't let them see. be the good girl you always have to be.

 

lite nytt

har fipplat lite på bloggen idag. gjorde en ny header och flyttade om i bloggen så är supernöjd nu! :) 
såhär ser det ut nu, för er som inte ser, tryck F5!


ute på äventyr


bästa tjejerna

bästa tjejerna jennelie och frida körde upp hit till björksele igår för att hälsa på! dom hade varken sett huset eller hunden så det var på tiden hihi :) vi fikade och pratade, planerade inför nästa vecka då vi drar till Stockholm för att se avicci :D hade en jätte bra kväll, loveu brudar! 



Lastbilsåkarn

bacardi åkte lastbil för första gången idag! hon var jätte duktig :) sen fick hon se 9 st älgar som stod i en hög, spännande! 
 
 

Träning

blev bjuden på mat av markus och dessan idag! gött :) sen efter maten så for vi och gymmade :) och nu har jag och bebis bara varit hemma och myst!



bilder från då bacardi var valp

 

Vilket väder

huvva vilket väder! kräksnöar just nedanför lycksele. snart är vi påväg hemåt och kan inte beskriva hur mycket jag vill hem till mitt lyckorus! 



Slöar lite

var ute en längre stund med bacardi tidigare så hon somnade ganska fort då vi kom in. då passade jag på att äta lite så nu ligger vi båda och slöar lite. blir nog troligen lite hundkörning senare :) då blir det rull rulle igen! 
 
 

Inget pussande

såhär går det då man vill pussas med sin valp men hon vill busa, fick riktigt fina bitmärken! 



studentmössan

fick studentmössan förra veckan! är inte alls så länge kvar nu :D 


mina underbara victorias secret body mists


like a powerful drug, i cant get enough

 

bacarid - mitt lilla glädjerus

medans jag har haft min lilla paus så har en underbar sak hänt i vårat liv! jag har gått och skaffat en liten valp!
så nu har jag och gubben bebis hihi ;) bacardi heter hon och är en renrasig siberian husky. kan ju då säga att jag älskar henne otroligt mycket redan! imorgon har hon bott hos oss i två veckor :) världens goaste lilla tjej! 
har dock lite ångest för inatt är första natten jag sover borta från henne, så kommer kännas lite tomt.. men får skynda mig hem imorgon bitti istället! 
 

valentines day

hade väärldens mysigaste alla hjärtans dag igår med gubben min! den involverade en romantisk film, en spontanresa till skellefteå med b.la. o'larys, sedan tårtmys och presenter då vi kom hem ♥ i love that boy!
 
 

I'll do anything for that boy

 

im back!

hej på er! 
var ett tag sen jag skrev, har lite dåligt samvete över det men har haft nästan varje minut av mitt liv uppbokat! men ska verkligen skärpa mig nu, känner att jag fått tillbaka peppen nu så nu kör vi! :D